Vijf jaar GrowWise Center Signify

Signify viert het vijfjarig jubileum van haar GrowWise onderzoekscentrum.

Ellis Janssen, Directeur City Farming bij Signify, legt uit: “Bij het GrowWise Center geloven wij in vertical farming. Tijdens de afgelopen vijf jaar hebben wij honderden ondernemers en pioniers van over de hele wereld geholpen om te ontdekken hoe zij de steden van morgen van voedsel kunnen voorzien, hoe zij planten sneller en duurzamer kunnen telen.

Wij werken nauw samen met onze klanten en partners en kijken naar alle aspecten van de business case: wat de wensen van een teler ook zijn, wij kunnen deze vertalen naar een toegepast recept voor groei. Om dit te bereiken, kijkt ons team van plant specialisten, application engineers en key account managers naar de belangrijkste aspecten die de opmaak van de farm bepalen, zodat zij de teler kunnen voorzien van toegepast advies waarmee zij de beste keuzes kunnen maken.

De afgelopen vijf jaar hebben wij veel geleerd en terwijl wij ons verder ontwikkelen, ontwikkelt onze klant zich ook. Zij willen de beste oplossingen voor hun specifieke wensen. Bij het GrowWise Center bieden wij ze ondersteuning waar wij dat kunnen.

De wereld blijft veranderen en wij zullen mee veranderen.  Door de laatste technologieën, zakelijke inzichten en planten kennis te combineren, kunnen wij telers helpen om hun bedrijf succesvol te maken en klaar voor de toekomst.

Bij het GrowWise Center zijn wij trots op alles wat de afgelopen vijf jaar is bereikt op het gebied van vertical farming en wij kijken uit naar waar wij de dromen en ambities voor vertical farming in de toekomst kunnen brengen.”    

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven