Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hollandse komkommers bij Witkamp

Tholen - Bij Witkamp in Poeldijk zijn gisterochtend de eerste Hollandse komkommers van de eigen telers weer verkocht. "Ons accent ligt vanouds op de typische Westlandse kasgroenten: tomaat en komkommer. We werken met een vaste groep tomaten- en komkommertelers die twaalf maanden per jaar voldoende aanvoer garanderen. Met de nieuwe oogst Hollandse komkommers gaan we het nieuwe seizoen weer vol goede moed in", vertelt sales manager Morris Peters.

"De start van het seizoen is goed. De prijzen van de Spaanse komkommers zijn verschrikkelijk hoog, dus we voorzien met onze Hollandse kwaliteit komkommers in een behoefte. Zowel bij onze Nederlandse als Engelse klanten was de vraag vanmorgen goed. We hebben al een mooie verdeling tussen 35'ers, 40'ers en 50'ers beschikbaar en dat volume gaat alleen maar groter worden de komende tijd. We zien het seizoen met vertrouwen tegemoet."

Voor meer informatie:
Morris Petes
Witkamp
Tel: +31 174 282 910
morris@witkamp.nl 
www.witkamp.nl