Quality Pack verhuist naar Maassluis

Vanaf maandag 7 december 2020 exploiteert Quality Pack B.V. haar activiteiten vanaf het nieuw gebouwde pand aan de Hooge Zeedijk 80 in Maassluis.

Quality Pack heeft eind november 2019 haar handtekening gezet op de koopovereenkomst voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk. Na iets meer dan een jaar vol bouwactiviteiten is het nu zo ver. Het groeiende team, laat Barendrecht achter zich en gaat haar activiteiten officieel vanuit Maassluis voortzetten. Hier komt eindelijk alle activiteiten onder één dak samen. Een deel van de bijna 3.000 m2 grote bedrijfshal  is al sinds juli operationeel.

De locatie op De Dijk is een strategische ligging vlakbij de tuinbouwdriehoek Westland-Bleiswijk-Barendrecht, op een paar minuten van de A20 en de Blankenburgtunnel die de A20 en A15 gaat verbinden, waarmee Quality Pack haar voordeel verwacht te doen de komende jaren.

Vanwege alle geldende corona maatregelen wordt een feestelijke ingebruikname van het pand uitgesteld tot een nader te bepalen moment. Want net als de start van de nieuwbouw is dit wel een mijlpaal om te vieren met het hele team, betrokkenen, partners en andere belangstellenden.

Quality Pack ontwikkelt nieuwe verpakkingsconcepten en verzorgt de logistieke activiteiten voor haar partners in de AGF sector. Import- & export van verpakkingsmaterialen zijn fors toe genomen en partners wensen steeds vaker snelle leveringen binnen 24 uur. Hiervoor biedt Quality Pack een full service concept aan; voorraadbeheer, logistieke processen en ontwikkeling van verpakkingsmateriaal. Alles op maat gesneden voor de partner, zodat deze zo volledig mogelijk wordt ontzorgd op verpakkingswensen en -eisen.

Voor meer informatie:
Sieto de Vreeze
Quality Pack
Hooge Zeedijk 80
Maassluis
0180-555999
info@qualitypack.nl 
www.qualitypack.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven