Spinninglessen in een kas

"Door het aankomende koudere weer hebben we geïnvesteerd in een kas van 10x29 meter." Meestal hoor je woorden van gelijke strekking van tuinders, maar nu is het een sportschool die investeert in een glazen dak boven de activiteiten. Ze bouwden een kas om het aanbod van buitenklassen op een leuke, warme en veilige manier uit te kunnen breiden.

"De kas zorgt voor een uitstekende luchtstroom en ventilatie met enige zonnewinst. Door de grootte van de kas is er volop ruimte voor social distancing," zo zeggen ze en ze benadrukken dat de veiligheid van hun team en de leden hun eerste prioriteit is. "De kas was een oplossing om de gemeenschap bij elkaar te houden en fit en gezond te blijven".

De nachtlessen worden gepromoot als "Spinning onder de sterren" en ook over de hitte hoeft men zich geen zorgen te maken. "Als je onder de sterren wilt fietsen en sit-ups wilt doen in het licht van de warme winterzon, kom dan naar Fuel. We hebben geïnvesteerd in een grote kasconstructie om onze leden te beschermen tegen wind, kou en regen voor als het weer omslaat en deze constructie heeft 4 zijden die op en neer rollen voor een uitstekende ventilatie tijdens de lessen".

Lees meer op de website van Fuel Training Studio


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven