Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 november interactieve sessie: AGF-consumptie van kinderen stimuleren

Op maandag 30 november organiseert het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) online een interactieve sessie. Deze sessie heeft als doel om de kracht te vergroten van initiatieven die de groente- en fruitconsumptie van jonge kinderen (0-6 jaar) stimuleren. 

Samen met de deelnemers wordt op 30 november van 10:00 tot 12:00 uur onderzocht hoe de banden tussen initiatieven verder versterkt kunnen worden voor een betere samenwerking. Deze interactieve meeting is bedoeld voor initiatiefnemers van de idee├źn die te vinden zijn op de website en anderen die zich richten op het stimuleren van de groente- en fruitconsumptie van (jonge) kinderen.

Invulling van het programma
Tijdens het online programma zal Koen Joosten (kinderarts op de IC in Erasmus MC-Sophia) zijn visie geven op de relevantie van groente- en fruitconsumptie door kinderen en deelnemers uitdagen om gezamenlijk tot nog betere oplossingen te komen. Daarnaast zijn er break-out sessies om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Deelnemen?
Ook deelnemen? Stuur dan een mail naar Robin van Schaik (vanschaik@nagf.nl). Voor deelname krijgt u een bevestiging en zult u een uitgewerkt programma ontvangen. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers.

Bron: NAGF

Publicatiedatum: