Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gaia Herbs fuseert met Via Maris

Gaia Herbs, dat sinds 2017 een dochteronderneming in Nederland heeft, is gefuseerd met Via Maris, één van de grootste kruidenleveranciers in Duitsland.

Gaia is al lang actief op de Europese kruidenmarkt. Haar Nederlandse tak is nu klaar voor de volgende stap. "Gesteund door de kennis van Via Maris hebben we een ultramodern koelhuis en pakstation gebouwd en een geweldig deskundig team opgebouwd," zegt Berto Levy, één van de mede-eigenaren en directeurs van Gaia Herbs. 

“We willen dichter bij de markt zijn en onze klanten een nog breder productaanbod kunnen bieden. Daarnaast willen we ook onze kwaliteitscontrole verbeteren," zegt Iris Zarfin, één van de mede-eigenaren en directeurs van Gaia. "We kunnen nu de hoogste kwaliteitsstandaarden garanderen aan onze klanten. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit voorverpakte producten."

Via Maris is een bekende leverancier van kruiden, salades en exotische AGF, die is gevestigd in het noordoosten van Duitsland. Het bedrijf levert een breed spectrum aan voorverpakte producten. 

“We hebben er lang aan gewerkt. De noodzaak van Via Maris om te groeien en nieuwe markten te openen sloot aan bij de behoefte van Gaia om dichter bij de Europese markt te zijn," legt Chaim Ochayon uit, die het bedrijf acht jaar geleden oprichtte en nu aandeelhouder en directeur is van Gaia Nederland. 

Voor meer informatie:
Gaia Herbs
www.gaiaherbs.co.il 

Publicatiedatum: