André van den Ende overleden

André van den Ende, grondlegger van Royalpride, is overleden.

André bouwde begin jaren ’60 eigenhandig zijn eerste kas en realiseerde in de decennia daarna met zijn enorme toewijding, vakkundigheid en werklust de stevige fundering die als basis heeft gediend voor de verdere groei van het bedrijf.

Door zijn open, directe en eerlijke manier van handelen en ondernemen is hij altijd een groot voorbeeld geweest voor de mensen om hem heen. Altijd stond hij klaar om voor het bedrijf, maar ook voor anderen, op te komen als dit nodig was en schroomde hij niet om te zeggen waar het op stond.

André heeft altijd enorm veel plezier gehad in het ondernemen en heeft dit goed over weten te brengen op de volgende generatie. Half jaren ’90 werd besloten om het bedrijf met zoons Koert en Bart en Frank van Kleef verder uit te bouwen. André heeft hieraan tot het moment dat hij ziek werd een belangrijke bijdrage geleverd.

Men heeft de aanwezigheid van André op het bedrijf helaas al enige jaren moeten missen. Hij zal echter altijd in de herinnering blijven voortleven als een zeer betrokken en gedreven persoon, die altijd interesse had voor zijn medewerkers en de mensen om hem heen, en daar waar mogelijk een helpende hand uitstak voor hen die dit konden gebruiken.

Directie en medewerkers van Royal Pride Group

www.royalpride.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven