Iedere week verwondert Samuel Levie zich in Het Parool over een ingrediƫnt dat in het seizoen is of dat hij is tegengekomen tijdens zijn culinaire speurtochten. Deze week: de tomaat. "Hoewel de tomaat objectief gezien tot de culinair meest opwindende ingrediƫnten behoort, is het overgrote deel van de in Nederland geconsumeerde tomaten een treurig lot beschoren."
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Een merk in vers is niet zo handig als je niet van gedoe houdt'
-
Passie uit 't Kassie: nieuw bier met passiefruit
-
Importeur moet ook zelf douaneregels kennen
-
Jongeren kiezen massaal voor ‘On the Go’-maaltijden
-
Peruaanse export diepgevroren aardbeien +38%
-
Maaltijden als legoblokjes: "Met deze componenten kun je honderden combinaties maken"
-
Italiaanse politie onderschept 42.000 kilo tomatenpuree met valse herkomstlabels
-
Roerbak- of wokgroente: wat is het verschil?
-
Brouwerij maakt bier met Westlandse druiven
-
EU-verbod op vleesnamen voor plantaardige producten? "Dat zal ons worst wezen!"