Kim Hustinx, Puur Natuur Den Bosch

Blijvend succesvol concept: zelfbediening Groente op maat

Tholen – In de warme zomerdagen vlogen de gemaksproducten de winkel uit. Salades, maaltijden en voorgesneden fruitsalades, er was haast niet tegenop te werken, vertelt Kim Hustinx, bedrijfsleidster van Puur Natuur in Den Bosch. Het iets minder bewerkelijke verkoopconcept Groente op maat doet het ook goed. Een schattig groenteschap(je) met bloemkool-, broccoliroosjes, losse bleekselderijstengels, wortelen enzovoort moet regelmatig worden bijgevuld vanuit de snijkeuken.


Kim Hustinx, bedrijfsleidster Puur Natuur Den Bosch

Gelegen in het winkelcentrum Maaspoort in Den Bosch tegenover een grote Albert Heijn en een aantal meter verderop een Jumbo, bedient Puur Natuur Den Bosch via Groente op maat de klanten met kleine huishoudens en vele liefhebbers van vers gemaakte gemaksproducten en kwaliteitsgroenten en fruit. Eigenaar van Puur Natuur Den Bosch is de firma Postuma, dus alle producten worden dagelijks door hen geleverd.


Puur Natuur Den Bosch in winkelcentrum Maaspoort

Niet onbelangrijk zijn daarbij de scherpe aanbiedingen. Afgelopen week lag bloemkool voor slecht 99 cent in de winkel en dat doen de grote supermarkten in het winkelcentrum hen niet na. Dat is dus ook een klantentrekker. “We merken dat mensen hier best op de prijs letten, wanneer iets goedkoop is vliegt het de winkel uit”, vertelt Kim.

Zelfbedieningsconcept Groente op maat

Het Groente op maat concept doet het eigenlijk altijd goed. Er zijn genoeg klanten die liever niet een hele bloemkool maar slechts een paar roosjes willen of 1 stengel bleekselderij en een paar wortels. In de zelfbedieningswinkel kunnen klanten dat zelf pakken en per stuk of in de mix afrekenen.


Scherpe aanbiedingen vliegen de winkel uit

De corona-uitbraak heeft tot aan de zomervakantie voor flink wat extra klanten gezorgd. In Brabant zijn de scholen nog niet begonnen en dat maakt dat het momenteel ongeveer even druk is als gemiddeld.

Voor meer informatie:
Kim Hustinx
Puur Natuur Den Bosch
Lokerenpassage 7
's-Hertogenbosch
T: 073 641 6622
puurnatuur@hotmail.com 
FB Puur Natuur Den Bosch

Postuma AGF
Manenbergring 2
8271 RX IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
info@postuma.nl   
www.postuma.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven