APC Handling BRC-gecertificeerd

Al jaren is IPHandlers een grote speler in de afhandeling van bederfelijke luchtvracht. Met name bloemen uit de hele wereld, maar ook steeds meer verse groenten en fruit werden doorgevoerd. Om aan die stijgende vraag te kunnen voldoen, heeft het bedrijf tegenover de bestaande IPH-locatie bij Schiphol het Amsterdam Perishable Center gebouwd en ingericht speciaal voor de ontvangst, inklaring en handling van verse levensmiddelen. Het bedrijf is voorzien van alle faciliteiten en koelmogelijkheden.

APC Handling is al erkend als keuringslocatie voor KCB en NVWA, is SKAL gecertificeerd en heeft AEO en een weegcertificaat voor bananen. Per heden prijkt ook het BRC-certificaat op de muur.

APC Handling is op niveau AA, de hoogste norm, gecertificeerd voor BRC Storage and Distribution. BRC staat voor British Retail Consortium. De BRC-norm beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen binnen de voedselketen. APC Handling toont daarmee aan dat uw waardevolle luchtvracht uiterst zorgvuldig en voedselveilig wordt behandeld.

Voor meer informatie:
APC Handling B.V.
Noordpolderweg 13
1432 JH Aalsmeer
T: +31 (0)297 747 222
http://www.apchandling.nl/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven