"belichtingsprojecten worden groter en uitdagender dan ooit, zeker met LED"

Orchan Koelijev sluit zich aan bij Orance

De naam Orchan is een bekende naam in de internationale tuinbouwsector. De afgelopen vijf jaar is hij actief geweest in de sector als sales manager in Oost-Europa, de GOS-landen en het Midden-Oosten en er succes behaald en een goede reputatie opgebouwd in de groeilichtsector. Nu sluit hij zich aan bij Orance Grow Light Architects.

Orchan: "Dit is een zeer dynamische en uitdagende sector. Voedselzekerheid, beschikbaarheid en duurzame voedselproductie zijn hot topics en zullen de komende decennia belangrijker worden. Daarom neemt de vraag naar hightech kassen en groeilichtoplossingen over de hele wereld toe. Projecten worden groter en op technisch niveau uitdagender dan ooit, zeker met LED."

Nieuwe uitdaging
Na tien jaar in de product- en systeemverkoop besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. "Er bestaat niet zoiets als een standaard beste oplossing. Elke kas, elk armatuur, elk klimaat, elk type gewas, elke overheidsreglementering, elke financiële situatie, elke klantensituatie is uniek. Ze vragen allemaal om een op maat gemaakte groeilichtinstallatie. Daarom ben ik erg enthousiast over mijn nieuwe functie bij Orance, waar ik mijn ervaring en kennis volledig kan omzetten in waarde voor de klant."

Orchan is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van de internationale activiteiten van Orance en speelt daarmee een zeer belangrijke rol in de groeiambities van het bedrijf. In een duurzame wereld neemt de waarde van kennis snel toe. Het delen van kennis brengt economische welvaart en onafhankelijkheid.

"Bij Orance hebben we het team, de ervaring en de kennis om telers en investeerders over de hele wereld te adviseren over de beste maatwerk groeilichtoplossing. With our knowledge, you are in control", klinkt het vanuit Monster.

Lees hier meer over de plannen van Orance.

Voor meer informatie:
Orance BV
Vlotlaan 639
2681 TZ Monster
info@orance.nl
www.orance.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven