Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looije Verpakkingen nu ook rugsponsor ADO Den Haag

In tijden als deze is het een bijzonder krachtig signaal als partijen solidair en loyaal aan de club blijven. Het ultieme voorbeeld hiervan is Looije Verpakkingen BV. De specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit heeft niet alleen het contract met ADO Den Haag opengebroken en verlengd, maar pronkt vanaf komend seizoen ook op de rug van onze wedstrijdshirts. Een jaar geleden maakte Looije, sinds jaar en dag zeer betrokken bij de club, al de stap naar broeksponsor. Om slechts drie maanden later ook nog door te groeien tot Strategisch Partner.

Vanaf het Zuiderpark-tijdperk is Piet Looije al te vinden bij ADO Den Haag en sinds de overgang naar het nieuwe stadion is de bedrijfseigenaar als sponsor verbonden aan de club. Wat begon met wedstrijdarrangementen, business seats, het regelmatig afnemen van het Wedstrijd- of Balsponsorschap en het broeksponsorschap bij ADO Den Haag Vrouwen, is nu uitgegroeid tot het rugsponsorschap. En dat terwijl Looije vorig jaar dus ook al een mooie stap zette, als broeksponsor van het eerste elftal en Strategisch Partner.

Eigenaar Piet Looije reageert namens Looije Verpakkingen: “Ik ben al 15 jaar trouwe supporter en wij zijn al vele jaren aan ADO Den Haag verbonden. In deze jaren merkten wij dat beide partijen dezelfde kernwaarden en bedrijfsfilosofie hanteren, wat ongetwijfeld bijdraagt aan onze succesvolle relatie. Het is daarom ontzettend mooi dat deze jarenlange samenwerking wordt bekroond met een plek op het uit- en thuisshirt”, stelt Looije. “Bij Looije Verpakkingen staan we voor teamwork. Onze mensen maken dagelijks het verschil. Persoonlijke aandacht, oog voor talent en het creëren van doorgroeimogelijkheden zijn hierbij van groot belang. Hier zit een mooie link met topsport en ADO Den Haag, waar ook regionaal talent wordt ontwikkeld en uitgedaagd om topprestaties te leveren. Mooi dat we hier als sponsor een bijdrage aan kunnen leveren. Daarnaast is deze sponsoring een goede impuls voor onze regionale naamsbekendheid.”


Op de foto van links naar rechts: Gert-Jan Bunt, Jesper van den Bosch (beiden ADO Den Haag), Piet Looije en Agata Looije (beiden Looije Verpakkingen)

De coronacrisis heeft een grote impact op clubs, spelers, supporters en sponsoren. Dat maakt deze nieuwe stap in de samenwerking tussen ADO Den Haag en Looije extra speciaal. “Het is belangrijk om elkaar in goede én mindere tijden te blijven steunen”, vertelt Looije. “Dat doen we door middel van onze sponsoring en door samen te blijven werken aan een gezonde en vitale regio.”

Het feit dat Looije pal achter de club blijft staan in deze periode, zorgt voor kippenvel bij ADO Den Haag. Algemeen Directeur Mohammed Hamdi: “Wij hebben ontzettend veel bewondering voor Piet Looije en zijn mooie en snelgroeiende organisatie. Wij zijn zeer dankbaar voor de loyaliteit en solidariteit die Looije toont en zijn er trots op dat wij komend seizoen met het logo van deze trouwe sponsor op ons shirt mogen spelen”, aldus Hamdi.

Bron: ADO den Haag

Voor meer informatie:
Looije Verpakkingen
Honderdland 177
2676 LT Maasdijk
Tel: 0174 - 523 202
Fax: 0174 - 52 38 13
info@looijeagf.nl

Publicatiedatum: