Overlijdensbericht Willem van Eldik (62)

Bij Delphy werden ze gisteren, zondag 19 april, opgeschrikt door het onvoorstelbare bericht dat hun collega Willem van Eldik volledig onverwachts is overleden vanwege een hartfalen. Willem is afgelopen maart 62 jaar geworden.

"Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de naaste familie van Willem, zijn vrouw Joke en de kinderen Chris en Renske, hun partners en (klein)kinderen en de verdere familie. Een onvoorstelbaar leed treft hen. Op zo'n onverwacht moment en manier een man, vader en opa te moeten missen zal hen zwaar vallen. Zeker gezien de 'Corona omstandigheden' zal het leed nog extra benadrukt worden."

"Willem kennen we als een zeer betrokken, enthousiaste en ondernemende collega. In de sector waar hij actief was, houtig kleinfruit, had Willem een zeer groot netwerk, maar ook daarbuiten (o.a. hardfruit- en de aardbeiensector) genoot Willem veel bekendheid en waardering. Op zijn eigen manier van werken, communiceren en aanpakken wist hij veel zaken voor elkaar te krijgen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van de ISFC (International Soft Fruit Conference), het initiƫren van onderzoek naar winterteelt van bramen, alsook de vele relaties, nationaal en internationaal die hij van advies voorzag."

"We zullen Willem blijven herinneren als een warme, betrokken en energieke persoon. We bidden en wensen Joke met de kinderen en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies."

Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het teammanagement:
Ad van Laarhoven: 06 5335 5406
Klaas Walraven: 06 1098 6344


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven