Kassenbouw gaat wereldwijd door

Wat doe je als, door de aard van je bedrijf, je medewerkers verspreid over heel de wereld zitten? Elkaar foto's sturen vanaf het kassenbouwproject waar je bent om elkaar een hart onder de riem te steken. Het Servisceh Agrikol verzamelde, nadat het land sinds 20 maart op slot zit, foto's van al haar bouwploegen wereldwijd. Meer dan 300 bouwers zitten 'gevangen' in landen over heel de wereld zonder dat ze terug naar huis kunnen.

"We ondersteunen onze medewerkers om de risico's van overdraging van het virus te voorkomen, zoals de Servische overheid voorschrijft", vertelt Nikola Petkovic van Agrikol. "Waar mogelijk stoppen we al het directe contact met anderen en alle nodige reizen. De meeste mensen van kantoor werken nu thuis."

Het werk gaat door
Maar voor de internationale mensen en de bouwteams gaat dat niet. Gelukkig kunnen ze wel verder met hun werk. "Voor nu zijn we nog aan het werk met praktisch dezelfde hoeveelheid mensen", vervolgde Nikola vorige week. "Onze teams werken in Saudi-Arabië, Brazilië, de VS, Japan, Australië... Het grootste probleem in ons bedrijf is nu reizen. We proberen positief te blijven en hopen dan alles snel weer normaal is. En we zijn trots op onze medewerkers die ondanks deze moeilijke situatie gedisciplineerd en plichtsgetrouw blijven!"

Om een shout-out te geven aan de mensen die hun best doen om de bedrijvigheid door te laten gaan en het karakter van de industrie te laten zien, hieronder foto's die genomen zijn in de afgelopen weken. De 1,5 meter regels zijn inmiddels overal toegepast - evenals alle gezondheids- en veiligheidsregels - dus wie daar hieronder over valt, hoeft zich bij deze geen zorgen meer te maken.

Van Australië..

Naar Oostenrijk..

En Brazilië..

Ook in Duitsland..

Hallo Mexico!

En Roemenië

En Rusland

En van het ene team in Tunesië

Naar het tweede team in Tunesië

En de Verenigde Staten!

Voor meer informatie:
Agrikol
info@agrikol.rs
www.agrikol.rs


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven