Importseizoen Sweet and Sunny aardbeien van start

Aankomende week start The Greenery haar importseizoen met Sweet and Sunny aardbeien. Aankomend weekend worden de eerste aardbeien geleverd en zijn vanaf maandag verkrijgbaar. Afgelopen jaar zorgde de uitstekende kwaliteit van de Sweet and Sunny aardbeien uit Spanje voor een goede afzet. Ook dit jaar zijn de verwachtingen dat het weer een goed seizoen gaat worden. Aanstaande vrijdag komen de eerste Sweet and Sunny aardbeien binnen in Breda en de volumes zullen de komende week verder toenemen.

Alleen de beste rassen voor de beste kwaliteit
"Samen met telers, agronomisten en internationale veredelaars is The Greenery op zoek naar de beste rassen in zachtfruit. Hierbij wordt nauw samen gewerkt met het Amerikaanse Plant Sciences Inc. Met twee eigen locaties voor het testen van nieuwe variëteiten en in nauw overleg met een eigen agronomist en telers worden rassen in teeltconcepten opgenomen en vermarkt. Alleen de best geselecteerde zachtfruitrassen komen in aanmerking voor het merk Sweet and Sunny", meldt The Greenery. "Deze rassen blinken uit in smaak en uitstraling waarbij de randvoorwaarden kwaliteit en houdbaarheid niet uit het oog zijn verloren."

"Consumenten willen steeds meer gezond genieten zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen heerlijk zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van het lekkerste zachtfruit. En uit de verkopen blijkt keer op keer dat consumenten deze zekerheid weten te waarderen", aldus The Greenery.

Voor verkoop en informatie:
The Greenery, afdeling zachtfruit
Tel 0180 - 656 6981
softfruit@thegreenery.com
www.thegreenery.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven