Op zaterdag 22 december twitteren 2x2-ambassadeurs Angela Groothuizen en Leontine Borsato van 12.00 tot 13.00 uur berichten over 2x2. Wat koken zij zelf? Waar halen zij de inspiratie vandaan om een heerlijk 2x2-(kerst)menu te bereiden? Heb jij zelf ook lekkere en gezonde (kerst)recepten of 2x2-tips die je wilt delen? Zorg dan dat je klaar zit op 22 december en twitter mee via #2x2eten! Meer informatie www.2x2.nl.

2x2 campagne

'Ik doe mee met 2x2' is het activerende motto van de groente- en fruitcampagne, die vorig jaar van start ging. De campagne wil ouders enthousiasmeren en ze de overtuiging geven dat het helemaal niet zo moeilijk is om elke dag 2x2 te eten.
Met de 2x2-campagne wordt een beweging in gang gezet: een beweging naar bewust bezig zijn met het eten van groenten en fruit. Een beweging waarbij ouders en kinderen elkaar stimuleren, motiveren en activeren. Doe mee met 2x2 en Twitter!

GroentenFruit Bureau

GroentenFruit Bureau is het marketingcommunicatiebureau voor en namens de Nederlandse groente- en fruitsector. Met gerichte campagnes in binnen- en buitenland wordt het imago van groenten en fruit versterkt en de consumptie ervan bevorderd. GroentenFruit Bureau wil een concrete bijdrage leveren aan de volksgezondheid door het stimuleren van de consumptie van de dagelijkse aanbeveling 2x2 ('2 ons groenten en 2 keer fruit’).