Lohuis Lighting introduceert Goliath:

"Nieuw LED-armatuur voor 'elk gewas'"

LED-belichting wordt meer en meer toegepast in de glastuinbouwsector. Zo’n 20% van de belichtende tuinders past momenteel LED toe, zo blijkt uit de GlastuinbouwScanner 2019 van AgriDirect. Lohuis Lighting komt nu met een LED-armatuur dat volgens de producent 'voor ieder gewas' geschikt is.

De belangstelling voor LED is onder andere groeiende vanwege:

-         de hoge efficiency in lichtopbrengst

-         de langere levensduur

-         de lage warmteontwikkeling

-         de mogelijkheid van gewasspecifieke lichtrecepten.

Anton Lohuis, eigenaar van Lohuis Lighting & Energy: “Met de introductie van Goliath krijgt iedere tuinder de kans de voordelen van LED-belichting te benutten.  

Aanzienlijke meeropbrengst, uniformiteit en energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd. Het lichtspectrum kan in overleg (custom made) worden samengesteld voor optimale belichting van iedere teelt.“

Een stukje techniek
De Goliath is een toplight met een wattage van 230 W en een lichtopbrengst van 2,7 μmol/J /m2/s met 50% wit licht waaraan veel heilzame eigenschappen worden toegeschreven. Dit armatuur geeft dus 630 umol/m2/s.

In de combinatie rood/blauw (zonder wit) wordt zelfs 3,0 umol/J/m2/s bereikt in een 200W armatuur. De GOLIATH is CE RoHS gecertificeerd, oftewel 'in overstemming met Europese regelgeving'.

Voor meer informatie:
Lohuis Lighting
info@lohuislighting.nl  
www.lohuislighting.nl
www.ledsgrowcrops.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven