Overname Agrimarkt door Jumbo afgerond

Het nieuws was al even bekend, maar de overname van Agrimarkt door Jumbo is nu officieel voltooid. De verkoop door coöperatie CZAV van alle aandelen Agrimarkt, inclusief vastgoedlocaties, aan Jumbo Groep Holding is gisteren afgerond. Door deze transactie is Jumbo eigenaar geworden van zes Agrimarkt supermarkten in Zuidwest Nederland.


 CFO Ton van Veen van Jumbo (rechts) en algemeen directeur Antoon van Vugt van coöperatie CZAV (links)

De winkels in Roosendaal, Vlissingen en Middelharnis worden omgebouwd naar de Jumbo formule en de Agrimarkt in Goes krijgt een nieuwe bestemming als eerste Jumbo Foodmarkt in de provincie Zeeland. Jumbo heeft met branchegenoot Lidl overeenstemming bereikt over de overname van de Agrimarkt supermarkten in Terneuzen en Oud-Beijerland.

Heropeningen
Vanaf vandaag zijn de Agrimarkt supermarkten in hun huidige vorm dicht en gaat Jumbo werken aan de eigen inrichting en uitstraling. De winkels in Vlissingen en Middelharnis heropenen in week 47 als Jumbo supermarkt en de week erna volgt de winkel in Roosendaal. In diezelfde week heropent ook de winkel in Goes als Jumbo Foodmarkt.

Bron: Jumbo 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.