Paddenstoelen wokmix van Jumbo wint Superior Taste Award

Tholen - Het pakket voor paddenstoelen wokmix van Jumbo heeft de maximale score van drie sterren gekregen van Superior Taste Award. Chefs en sommeliers komen volgens een strikte proefmethodologie tot een oordeel die 100 procent gericht is op smaak. Drie sterren is daarbij de hoogste score. Ook de verschillende kleuren Sweet Palermo van Rijk Zwaan kregen awards toegewezen.

Het Jumbo pakket bestaat uit shiitake, oesterzwammen en beukenzwammen. Deze is niet los verkrijgbaar: een zakje teriyaki-saus, rode peper, teentje knoflook, paar takjes bieslook en een zakje sesamzaad. "Het is dus een redelijk volledig pakket met de smaakmakers inbegrepen. Klanten kunnen vervolgens zelf rijst, noodles of vlees toevoegen. In de meeste paddenstoelenpakketten zit een bijzondere paddenstoelensoort die nog onbekender is, zoals bijvoorbeeld de beukenzwam. Dit is voor de klanten die graag wat nieuws willen proberen", aldus Jumbo woordvoerder Michiel de Ruijter. 

De paddenstoelen wokmix van Jumbo zit sinds week 37 van vorig jaar in het assortiment. "Jumbo wil lekker en gezond eten makkelijk en bereikbaar maken voor iedereen. We weten dat onze klanten het soms wat spannend vinden om met een shiitake of cantharel te koken. Met deze wokmix willen we consumenten meenemen en ze eenvoudig laten zien wat ze ermee kunnen in de keuken."

Naast de paddenstoelen wokmix is er ook een saus-variant, een soep-variant, een gevulde portobello en tijdens de feestdagen zit er een paddenstoelenpakket voor ragout in het assortiment. "We zijn continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van het assortiment. In het najaar komen enkele nieuwe smaken in het assortiment, maar daar communiceren we op een later moment over", besluit Michiel.

In de categorie groenten en fruit kregen de volgende verse producten een award:

  • Sandia Sin Pepita Caparros Premium van Caparros Nature Spanje, 3 sterren
  • Tomate Cherry pera Lobello van Caparros Nature Spanje, 3 sterren
  • Paddenstoelen wokmix van Jumbo Nederland, 3 sterren
  • Adora tomaat van HM Clause Frankrijk, 3 sterren
  • Sweet Palermo van Rijk Zwaan Nederland: rood, oranje en chocola: 2 sterren, geel 3 sterren
  • Hony Bombs van Mastronardi Producers Canada, 2 sterren
    Shazam Zhishito Peppers van Mastronardi Producers Canada, 2 sterren
  • Banzzai Citrus van Genisis Innovation Group Spanje, 2 sterren

Klik hier voor alle bekroonde producten in groenten en fruit door Superiour Taste Award


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven