Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ferry Moolenschot volgt hem op

Leo Linders stopt als directeur van Jan Linders Supermarkten

Leo Linders, de algemeen directeur van supermarktketen Jan Linders, heeft gisteren zijn vertrek aangekondigd tijdens een bijeenkomst voor medewerkers. Daar maakte hij persoonlijk het nieuws bekend. Ferry Moolenschot, al werkzaam binnen Jan Linders als directeur Supermarkten, is per 1 februari 2020 benoemd tot Algemeen Directeur.


Links: Ferry Moolenschot, rechts: Leo Linders

"Natuurlijk heb ik dit besluit niet over één nacht ijs genomen”, zegt Leo Linders (65 jaar). "Maar na 37 jaar in ons familiebedrijf te hebben gewerkt, waarvan meer dan 20 jaar als algemeen directeur, is dit een goed moment om de leiding over te dragen." Onder leiding van Leo Linders maakte Jan Linders Supermarkten de afgelopen jaren een periode van groei en professionalisering door. De omzet is in de afgelopen 20 jaar verdrievoudigd en het aantal filialen groeide van 40 naar 60.

Leo's opvolger, Ferry Moolenschot, startte in december 2013 als Adjunct Directeur Supermarkten bij Jan Linders. Begin 2015 werd hij  benoemd tot directeur Supermarkten, waarna hij ook verantwoordelijk werd voor vastgoed. Begin dit jaar is zijn portefeuille uitgebreid met Supply Chain & Logistiek. 

Leo Linders blijft als grootaandeelhouder en adviseur betrokken bij de organisatie.

Bron: Jan Linders

Publicatiedatum: