Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sliepenbeek vertrekt; Onkenhout volgt hem op

Oud-directeur Super de Boer nieuwe directievoorzitter C1000

Directievoorzitter Joost Sliepenbeek vertrekt bij C1000 en wordt opgevolgd door directeur integratie en voormalig Super de Boer-topman Niels Onkenhout. Sliepenbeek vindt het een goed moment om de leiding over te dragen.


Oud topman Joost Sliepenbeek

Onkenhout zal met ingang van 1 januari 2013 worden benoemd als directievoorzitter van C1000 en als lid van de Raad van Bestuur van Jumbo Groep Holding. Ceo van Jumbo Frits van Eerd weet dat het bedrijf met Onkenhout een goede opvolger heeft. “Niels is als directeur integratie sinds het begin betrokken bij het integratieproces en kent beide bedrijven goed.” Van Eerd wil Sliepenbeek bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van de organisatie. “Zijn rol bij de strategieontwikkeling van de gecombineerde Jumbo/C1000-organisatie is van grote waarde geweest.”


Niels Onkenhout (Beeldbank Jumbo)

Natuurlijk

Sliepenbeek zegt veel vertrouwen te hebben in de gekozen strategie en in het succes van de gecombineerde onderneming. “Nu de overname door Jumbo en de eerste fase van de integratie zijn afgerond en de gezamenlijke koers helder is, zie ik dit als een natuurlijk moment om de leiding van C1000 over te dragen.” Jumbo/C1000 wordt vanaf nu aangestuurd door de raad van bestuur bestaande uit ceo Van Eerd, financieel directeur Ton van Veen en directievoorzitter Onkenhout. Onkenhout heeft als directeur integratie bij C1000 ervaring met de samenvoeging van bedrijven en hij leidde in de laatste jaren van Super de Boer ook de overgang naar Jumbo.

Publicatiedatum: