Anteus Fruits

"Uitbreiding assortiment met Nederlandse komkommers om aan vraag van onze klanten te voldoen”

Voor Anteus Fruits, een teeltbedrijf in de regio Agadir in Marokko, begint het seizoen 2019-2020 heel goed. De eerste vrachtwagens zijn aangekomen en de kwaliteit van het product is volgens het bedrijf goed. 

Het uiteindelijk op de markt brengen van de producten was nog vrij ingewikkeld vanwege de voor de tijd van het jaar (het seizoen) te hoge temperaturen en de nog vrij lange, late aanwezigheid in veel telende landen als België, Nederland, Polen en zelfs Albanië, dat nu de zomerteelt aan het afronden is.

Met de 50 hectare aan tomaten, courgettes en paprika zal er voor het Anteus Agri-teeltbedrijf de komende weken aardig wat werk te verzetten zijn.

Kastanjepompoen
“Begin 2020 gaan we ook beginnen met de teelt van de kastanjepompoen,” vertelt Patrick Brun van Anteus Fruits. “De kwaliteit van de grond en de teeltwijze maken pompoen tot een natuurlijk gezond product. De vraag ernaar neemt elk jaar toe. Een groot deel van de uiteindelijke teeltopbrengst is nu al in Noord-Europa voorverkocht.” 

“Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen, breiden we dit jaar ons assortiment uit met Nederlandse komkommers en platte sperziebonen om aan de vraag van onze klanten te voldoen.”

“Onze kracht ligt in het feit dat de producten die we aanbieden uit Marokko en die uit Spanje dezelfde premium kwaliteitsproducten zijn. We zetten ze allemaal af onder het merk Anteus en kennen een beschikbaarheidsperiode die even lang is.”

“En het verschil in prijs is ook meer het belangrijkste argument. Gezien de kwaliteit van onze producten uit Marokko, zijn zelfs de meest kritische klanten geïnteresseerd in deze producten. De producten blijven lang goed en zien er goed uit. Dankzij het feit dat de 'gezondheid' van de gewassen scherp in de gaten wordt gehouden, zijn de producten uit Marokko bij onze klanten bovendien het meest geliefd.”

 

 

 

 

Het hele Anteus-team

Voor meer informatie:
Anteus Fruits : la culture par nature !
Naturopole
3 bd de Clairfont  
66350 Toulouges
France

Patrick BRUN
Mobiele telefoon: 00 33 6 13 68 69 87

Cécile DUPONT
Mobiele telefoon: 00 33 6 23 76 94 02
www.anteusfruits.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.