CBL ontwikkelt twee online trainingen voor (AGF-)supermarktmedewerkers

Eerste AGF-diploma uitgereikt door het CBL

Tholen - Afgelopen week ontving Tijmen van Essen van Boon' s Markt in Beesd een AGF-diploma uit handen van CBL-manager Jules van Well. Het diploma werd behaald na het doorlopen van een gratis online trainingsprogramma in de vorm van een game. 

"Inkopers zorgen voor topkwaliteit producten voor de AGF afdeling, maar de deskundigheid van de AGF-medewerkers maakt dat de afdeling uitblinkt voor de klant", aldus het CBL. "De training richt zich niet alleen op de afdelingsmanager en de vaste AGF-medewerkers, ook startende AGF medewerkers of winkelmedewerkers die weleens bijspringen op de AGF-afdeling moeten de producten kennen die ze verkopen. Ze moeten daarnaast ook de meest voorkomende klantvragen kunnen beantwoorden en basiskennis hebben van de afdeling."  Het CBL heeft twee trainingen laten maken. Één over productkennis op de AGF-afdeling en één over klantvragen en afdelingskennis. 


Twee voorbeeldvragen uit de CBL-training

De training is opgezet als een soort game waarbij in eerste instantie basale kennis wordt opgedaan, zoals het verschil tussen een courgette en een komkommer. De game past zich vervolgens aan op het niveau van de deelnemer. De game heeft verschillende levels waarbij de vragen steeds moeilijker worden. De vragen in de training zijn opgesteld in samenwerking met specialisten, onder andere van Boon's Markt. De trainingen zijn gratis en kunnen worden afgesloten met een certificaat.

Klik hier voor de AGF-training


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.