75 jaar Schenkeveld Tomaten feestelijk gevierd

Tholen - Het is alweer 75 jaar geleden dat Leo Schenkeveld zijn eigen onderneming startte in de tuinbouw. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid tot de huidige dertig hectare tomaten. Reden voor een feestje!


Linksonder: Peter, Jan en Richard Schenkeveld

Op acht december werd het bedrijfsjubileum gevierd met maar liefst 350 gasten. “Het was echt een geweldig feest”, vertelt Laura Schenkeveld, zus van de huidige directeur Richard Schenkeveld. Hij zette met een toespraak zijn vader en oom, Jan en Peter, in het zonnetje voor hun jarenlange inzet. Als blijk van waardering voor de basis die zij neergezet hebben, verraste hij ze namens het bedrijf met een cadeau. Extra felicitaties gingen naar Jan, die om twaalf uur ook zijn 65e verjaardag kon vieren.


Richard Schenkeveld, Jan Schenkeveld, Cock, Peter Schenkeveld en Mineke

Op het feest zorgden een zangeres en een band voor het muzikale vermaak. Laura Schenkeveld: “We hebben de gasten echt verrast. Ze hadden niet gedacht dat er zo groot uitgepakt zou worden.” Ook was op de feestlocatie de geschiedenis van de kwekerij te zien: oude kistjes, machines en weegschalen waren verzameld in een kleine tentoonstelling. Maar ook naar de toekomst werd gekeken: Jan en Peter onthulden het nieuwe bedrijfslogo van Schenkeveld. 


Boven: de tentoonstelling over de bedrijfsgeschiedenis, een oud logo van de kwekerij


Voor meer informatie:
Kwekerij Schenkeveld
Woudseweg 146
2636 AV Schipluiden
T: 015 - 2512490


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.