Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Partnership Oreon en Lumex M voor de Russische markt

Oreon en Lumex M slaan de handen ineen en zijn voornemens te gaan samenwerken om de glastuinbouw in Rusland te voorzien van LED verlichting. Tijdens de Flowers Expo in Moskou, 10 – 12 september, is dit bekrachtigd door de ondertekening van een ‘Letter of Intent’.

Lumex M voorziet telers in Oekraïne en Rusland al jaren van advies bij het verlichten van kassen in. Alexander Burmistrov, CEO bij Lumex M, is een gevestigde naam in Oekraïne en Rusland en heeft een groot netwerk opgebouwd. "Gezien de toekomstverwachtingen van LED verlichting en zijn expertise op het gebied van verlichting in de glastuinbouw, is Oreon voor mij de ideale samenwerkingspartner." 

"De efficiënte LED-armaturen van Oreon maken het mogelijk zeer hoge lichtniveaus te bereiken, waardoor deze zeer geschikt zijn voor onder andere de rozenteelt. Daarnaast zijn de LED-armaturen van compact formaat en ontstaat er weinig schaduw in de kas zodat de teler optimaal gebruik kan maken van daglicht. De unieke waterkoelingstechniek maakt het mogelijk dat het armatuur veel efficiënt licht kan produceren zonder opwarming van de kas." 

"De opbrengsten zijn hierdoor kwalitatief hoogwaardiger tegen lagere lopende kosten. Telers hebben volledige controle over het klimaat in de kas en kunnen hierdoor jaarrond produceren."

Ook bij Oreon zijn ze erg blij met het partnerschap. "Met Lumex M als partner ontstaat er een betere aansluiting op de Russische markt en kunnen we sneller inspelen op ontwikkelingen bij lokale klanten. Het is geen geheim dat Rusland streeft naar zelfvoorziening in de kasgroenteteelt. Sinds de start van de boycot op de import van kasgroenten in 2014 heeft de Russische overheid de groei van de tuinbouwsector krachtig ondersteund. Met de expertise van Lumex M in assimilatieverlichting ziet Oreon een veelbelovende samenwerking in deze sterk groeiende markt,” aldus Peter Barentsen (International Salesmanager) van Oreon.


For more information:
Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
Netherlands
T: +31 30 760 0660
[email protected]
Publicatiedatum: