Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Biological Systems neemt Natural Enemies over

Koppert Biological Systems heeft aangekondigd dat het een nieuwe partner heeft: Natural Enemies. Dit bedrijf heeft binnen de cannabissector een reputatie opgebouwd als marktleider op het gebied van natuurlijke plaagbestrijding. Door de overname krijgen telers in de opkomende cannabissector toegang krijgen tot de producten van Koppert en tot de opgebouwde glastuinbouwkennis.  

“We zijn enorm enthousiast en dankbaar dat het Natural Enemies-team zich bij Koppert Biological Systems heeft gevoegd. Sinds 2014 is hier naartoe gewerkt. De toevoeging van het Koppert-netwerk helpt de producten te verspreiden," zei Ryan Hill, algemeen directeur van Koppert USA.

Natural Enemies is in 2014 opgericht, toen eigenaar Shane Young de opkomende cannabismarkt ontdekte en zich realiseerde dat de telers geïnformeerd moesten worden over het effectieve gebruik van BCA's (Biological Control Agents). De fusie ging dan ook als vanzelf aangezien beide bedrijven sterk overtuigd zijn van het gebruik van biologische beschermingsproducten om het gebruik van niet-natuurlijke middelen te verminderen. De twee bedrijven delen ook de ambitie om telers te informeren over de voordelen en het geduld dat nodig is voor de ontwikkeling van een succesvol IPM (integrated pest management)-programma.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
E-mail: info@koppert.com
www.koppert.com

 

Natural Enemies
15648 SE 114th Ave Suite #201
Clackamas, OR 97015
503-342-6698
shane@naturalenemiesbiocontrol.com 
www.naturalenemiesbiocontrol.com 

 

Publicatiedatum: