Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

Stijgende aanvoer van broccoli, prijzen normaal voor tijd van het jaar

Een licht stijgend aanbod van groene selder onder glas werd aangeboden aan goedkopere prijzen. Meer vraag nu mosselen terug op de menukaart staan.

Productie van tomaten zit op hoog schema, normaal voor de tijd van het jaar. Prijzen verliepen stabiel in vergelijking met vorige week . De kleinere maten komen onder druk te staan. Vleestomaten zijn opnieuw de goedkoopste bij de losse tomaat. Een snel stijgende beschikbaarheid in courgettes werd aan stevige klokprijzen verkocht. Stijgende vollegrondproductie. De productie van groene paprika zal komende week licht dalend verlopen. De aanvoer van geel en
rood zal opnieuw stijgen.

De inlandse aanvoer van broccoli stijgt nu snel door, prijzen normaal voor de tijd van het jaar. Vandaag werd een ruimer volume komkommers op de klok aan gehalveerde prijzen verkocht in vergelijking met eind vorige week. Overzichtelijk aanbod witloof werd aan bijna verdubbelde prijzen verkocht t.o.v. vorige week. De inlandse productie van aubergines is ruim, prijzen goedkoop. Prijzen kropsla blijven onder druk staan.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: