Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kinderen aanmoedigen groenten te eten

Mucci Farms sleept Freggie Approved Award in de wacht tijdens CPMA-vakbeurs

Mucci Farms heeft bekend gemaakt dat zij opnieuw de Freggie Approved Award hebben gewonnen tijdens de vakbeurs van de Canadian Produce Marketing Association (CPMA). Dit maal met haar CuteCumber Poppers. 

De Freggie Approved Award wordt uitgereikt aan exposanten die een innovatief product voor kinderen presenteren. De winnaar wordt bepaald door een speciaal comité. "Van Smuccies tot Veggies to Go ten  CuteCumber Poppers, we zijn blij dat we steeds opnieuw erkenning krijgen voor onze bijdrage aan de gezonde voeding van de jongere generatie met een gevarieerd aanbod aan producten en verpakkingen," vertelt Emily Murracas, marketingdirecteur. "We steunen het Freggi-programma van harte en het is geweldig dat de CPMA de AGF-sector een podium biedt om een scala aan kindvriendelijke producten aan retailers te presenteren."

Mucci Farms laat weten dat de award voor de CuteCumber Poppers niet op zichzelf staat. Het bedrijf werd ook al onderscheiden met de People's Choice Award in de Leamington Greenhouse Competition, die voor de beste nieuwe verpakking tijdens de Uniterd Fresh MKT Expo en de Freggie Approved Award tijdens de CPMA-vakbeurs. Het bedrijf omschrijft CuteCumber Poppers als éénhaps-komkommers met een buitengewone smaak en knapperige 'bite'.

De snackkomkommers worden in diverse verpakkingen verkocht om tegemoet te komen aan de verschillende eisen van winkeliers, retailers en cateraars. "We hebben een scala aan verpakkingen ontwikkeld om onze partners meerdere keuzes te kunnen bieden op basis van hun doelgroepen en waardevoorstellen," legt Fernanda Albuquerque uit, manager productontwikkeling. 

CuteCumber Poopers zijn momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde supermarkten in Canada en de Verenigde Staten. 

 

 

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
+1 (519) 326-8881
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com

Publicatiedatum: