Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook dit jaar weer eerste snoeptomaten voor basisschoolleerlingen

Ieder jaar neemt Vitam-directeur Jørgen het eerste kistje snoeptomaten van Kwekerij Osdorp in ontvangst en verrast daar een klas basisschoolleerlingen mee. Zo ook dit jaar. De leerlingen van de Driekoningenschool in De Meern waren dit jaar de gelukkigen

Kwekerij Osdorp
Al tien jaar lang worden de tomaten bij Vitam verzorgd door Kwekerij Osdorp. Sinds 2009 voorziet de teler de Vitam-restaurants van smaakvolle trostomaten die dagelijks vers in de gerechten worden verwerkt.

Kwekerij Osdorp is een zorgboerderij en biedt werkgelegenheid voor mensen die vanuit het UWV, DWI of andere instanties wensen terug te keren naar de arbeidsmarkt. Na 5 tot 12 maanden hebben zij zo een opstapje met de nodige werkervaring opgedaan om te starten bij een reguliere baan.

Ook voor mensen die om een andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt hebben - bijvoorbeeld door lichamelijke of geestelijke beperking, verslaving of dakloosheid - wordt een passende functie gevonden en begeleiding bij het werken geboden.

Publicatiedatum: