Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dylan Robbemond zet montagebedrijf voort

René en Jurjen van Veldhoven versterken PDI

Al meer dan twintig jaar zijn ze vaste onderaannemers bij PDI - maar dat is verleden tijd. René en Jurjen van Veldhoven van Montagebedrijf R. & J. van Veldhoven gaan verder bij PDI. Dylan Robbemond zal de BV voortzetten onder de naam Robbemond Scherming. 

"Wij hebben natuurlijk gezien dat de laatste jaren ook bij PDI de groei heeft doorgezet. De projecten veranderen steeds meer; groter en gecompliceerder", laat het team van PDI weten. "Ook steeds meer internationale projecten staan op onze planning. Hiervoor is een goede begeleiding en aandacht ter plaatse heel belangrijk. Daarbij vergen ze ook steeds meer professionaliteit." 

De begeleiding in het voortraject moet al eerder en intensiever moet worden opgepakt, de monteurs hebben behoefte aan meer begeleiding en ondersteuning. "En zodra de projecten klaar zijn moeten deze echt officieel worden afgerond. Wij merken dat hier nog wel de puntjes op de bekende i kunnen." 

De gedachten hierover speelden al een tijdje en er kon maar één conclusie worden getrokken. "We hebben extra uitvoerders nodig!" En daar hoefden ze eigenlijk niet heel hard naar te zoeken; René en Jurjen van Veldhoven van Montagebedrijf R. & J. van Veldhoven zijn al sinds 1998 één van hun vaste onderaannemers.


René en Jur van Veldhoven

Er was met hen al enkele malen gesproken over de toekomst en hoe het verder moet. Uiteindelijk na 2 of 3 gesprekken waren ze het al snel met elkaar eens ; René en Jur gaan verder bij PDI. Per 1 april 2019 gaan René en Jur Veldhoven beide aan de slag als uitvoerder.

Een belangrijke voorwaarde was wel dat de montage BV van R&J Veldhoven werd doorgezet. Ook hier hoefden ze niet lang naar een oplossing te zoeken. Dylan Robbemond gaat de BV voortzetten onder de naam Robbemond Scherming.

"Hiermee behoudt PDI één van hun ploegen die al jaren grote nieuwbouwprojecten in zowel binnen- als buitenland uitvoert." 


Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties BV
Industriestraat 40 
2671 CT Naaldwijk
Tel: 0174-629444
Fax: 0174-626671
info@peterdekkerinstallaties.nl 
www.peterdekkerinstallaties.nl 

Publicatiedatum: