Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mastronardi Produce en John Paul DeJoria kondigen partnership aan

Mastronardi Produce heeft vorige week aangekondigd dat het gaat samenwerken met John Paul DeJoria om naar eigen zeggen smaakvolle producten van hoge kwaliteit breder toegankelijk te maken. Het partnerschap zal zich richten op de ontwikkeling van Advanced High-Density Farming Systems om lokaal verse producten te telen op markten over de hele wereld waar daar vraag voor is.

Advanced High-Density Farming Systems bestaan uit hightech teeltinnovaties en apparatuur die reeds bestaan of nog in ontwikkeling zijn. Elk systeem zal op maat worden gemaakt en beschikken over geavanceerde teeltfaciliteiten, revolutionaire automatisering, waterbesparende irrigatie, energie-efficiënte verlichting en de nieuwste systemen voor het bewaken van de teeltomstandigheden.

"We vinden dat iedereen gezonde en verse producten moet kunnen krijgen. DeJoria is het hier mee eens en we zagen mogelijkheden om samen te werken aan dit wereldwijde initiatief, dat zich zal richten op de teelt van gezonde voeding waar dit het hardst nodig is", zegt Paul Mastronardi, President en CEO, en het vierde generatie familielid dat Mastronardi Produce leidt.

"Een samenwerken aangaan met Mastronardi Produce was een gemakkelijke keuze", aldus DeJoria. "Ik wil een revolutie teweegbrengen in deze sector, zodat meer mensen toegang hebben tot verse producten en kreeg eindelijk de kans om samen te werken met Mastronardi, die baanbrekende werk verricht op dit gebied. Hij was een pionier op het gebied van de hightech bessenteelt, kwam met de eerste merktomaat en heeft vooropgelopen op het gebied van plasticvermindering - het mag duidelijk zijn dat we een passie delen voor disruptieve innovatie."

DeJoria is de man achter Patrón Spirits, de ultra-premium tequila die in 2018 door Bacardi Limited is overgenomen. Hij is ook medeoprichter en voorzitter van het wereldwijde luxe haarverzorgingsmerk John Paul Mitchell Systems, en ROK Group of Companies. Het nieuwste product van laatstgenoemde, ROKiT,
biedt moderne mobiele handsets en draadloze connectiviteit voor consumenten met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding.

Mastronardi Produce, dat onder het merk Sunset opereert, ontwikkelde commerciële kassen in Noord-Amerika en introduceerde verschillende tomatenmerken, waaronder Campari en Angel Sweet. 

Voor meer informatie: sunsetgrown.com 

Publicatiedatum: