Havecon hoopt snel tijdelijk kantoor in eigen fabriek in te ruilen

Kassenbouwer slaat eerste paal voor nieuw kantoor

Gistermiddag, 9 januari, is de bouw gestart voor het nieuwe kantoor van Havecon aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. De productiehal ernaast is inmiddels al twee jaar naar volle tevredenheid in gebruik bij het kassenbouwbedrijf. Onder toeziend oog van een groot deel van de medewerkers werd de eerste paal de grond ingeslagen en werd er geproost op de start van de nieuwbouw. Aan het slaan van de eerste paal gingen maanden van ontwerpen en tekenen vooraf.


De eerste paal gaat de grond in.

Na bijna twaalf jaar verliet Havecon afgelopen zomer de Marconistraat. Momenteel is de kassenbouwer te vinden in een tijdelijke kantoorruimte in de fabriek. Het nieuwe kantoor wordt tegenover de productiehal van Havecon gebouwd en door middel van een loopbrug verbonden met de fabriek. Met een nuttig oppervlakte van ruim 1100 m² verwacht het bedrijf helemaal klaar te zijn voor de toekomst.
Impressie van het nieuwe kantoor.

Voor de bouw van het kantoor is Havecon wederom in zee gegaan met Hanse Staalbouw voor de constructie en Ponsioen Installatietechniek voor de installaties. 

Medewerkers kijken vanaf het terras toe hoe de eerste paal de grond in gaat.

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
T: +31(0)10 266 32 70
F: +31(0)10 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven