Paauw Industrial Refrigeration Solutions

Marc Paauw start nieuw industrieel koeltechnisch installatiebureau

Tholen – Nederland is een industrieel koeltechnisch installatiebureau rijker. “Paauw Industrial Refrigeration Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van industriële koelinstallaties werkend met de natuurlijke koudemiddelen ammoniak en CO2 van 300 kW tot en met 5 MW”, vertelt Marc Paauw van het kersverse bedrijf.

Paauw Industrial Refrigeration Solutions is een koeltechnisch ontwerp- en installatiebureau gespecialiseerd in innovatieve en geavanceerde industriële koelinstallaties voor de op- en overslag van groenten en fruit, rijpingsinstallaties en voorkoelinstallaties. “Al onze installaties zijn ontworpen en geïnstalleerd volgens de geldende normen, zoals: PED (Pressure Equipment Directive), (N)EN-378, NPR-7601, HCCP en BRC normen”, aldus Marc.

‘Outstanding’
“Tevens hebben wij ruime ervaring met BREEAM-trajecten en hebben we diverse toonaangevende projecten gedaan waarbij het BREAAM “Outstanding certificaat is toegekend”, zegt Paauw. “Ook voor de uitfasering van halogene koudemiddelen kan men bij ons terecht. Wij helpen de klant bij het maken van de juiste keuzen en het realiseren ervan.”

In samenwerking met diverse bouwpartners biedt Paauw Industrial Refrigeration Solutions een totaaloplossing voor elke situatie. “Wij zijn gedurende het hele traject het aanspreekpunt en daarbij geldt vanzelfsprekend afspraak = afspraak. Wij bieden graag onze diensten aan bedrijven met bouw- of verbouwplannen, waarbij koeltechnische installatie cruciaal is”, besluit Marc.

Voor meer informatie:
Marc Paauw
Paauw Industiral Refrigeration Solutions
Bloemenlaan 9A
2235 EM Valkenburg (ZH)
+31(0)712074609
+31(0)618336280
info@paauw-refrigeration.com 
www.paauw-refrigeration.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven