Eerste romatomaten vanuit nieuwe kas verladen

Het nieuwe teelt- en verpakkingsstation van de Star Group in het Mexicaanse Culiacán is van start gegaan. Star teelt de Big Taste romatomaat die deze week op de markt komt. De verpakkings- en opkweekafdelingen, de kassen en veldproeven werden de hele herfst voorbereid. Matt Bates van de Star Group in Mexico: "We verladen momenteel Big Taste roma's. Het gewas én de verpakking zien er geweldig uit."

De Star Group zal de hele winter romatomaten, vlees- en pruimtomaten en komkommers leveren. Het bedrijf laat weten dat ondanks de weersproblemen in Mexico het gewas er prima uitziet. "Ons doel is om aan de teelt en verpakking van het merk Big Taste te voldoen. We zijn zeer tevreden over ons team in Culiacán en hun passie voor het behalen van dit doel."

Roma's zullen vanaf januari in bulk, zakken, clams en een gloednieuwe topseal verpakking beschikbaar zijn. De Star Group roma's worden samen met andere Big Taste producten van buiten Mexico afgezet waaronder tomaten aan de stok, pruimtomaten en Big Taste bessen. 

Voor meer informatie:
Devon Kennedy
Star Produce
Tel: +1 (604) 454-1559
marketing@starproduce.com
www.starproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven