Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleuren en toepassingen wortelen

Bejo breidt vaak zijn variëteiten uit, om zowel de sector als consumenten tevreden te houden. Voorbeelden hiervan zijn de Bejo wortelvariëteiten. Naast een breed scala aan klassieke oranje wortelen, rijk aan alfa- en ß-caroteen, biedt Bejo nu ook andere wortelsoorten aan met de kleuren paars, geel en wit. Elk van deze wortelen staat voor diversificatie en een veelheid aan toepassingen.



De paarse wortel heeft zijn kleur te danken aan een hoog anthocyaangehalte. Anthocyanen zijn flavonoïden, een groep verbindingen die het immuunsysteem stimuleren, om kanker en hart- en vaatziekten te voorkomen. Anthocyanen zijn uitstekende kleurmiddelen voor verschillende producten.


Deep Purple F1

Gele wortelen bevatten vaak een hoog niveau luteïne. Luteïne beschermt het oognetvlies tegen de schadelijke effecten van wit licht. Luteïne is een carotenoïde en het lijkt ook de ontwikkeling van kanker en hart- en vaatziekten te voorkomen.


Mello Yello F1

Witte wortelen hebben over het algemeen een goede smaak en zijn goed voor de spijsvertering.


White Satin F1

Op de website www.bejoitalia.it kunt u de hele wortelreeks van Bejo bekijken en tevens handige informatie over hun kenmerken en teelt vinden.

Contact in Italië:
Bejo Italia s.r.l.
Via Cervara Vecchia, 13
48015 Pisignano (RA)
Tel: +39 (0)544 959011
Fax: +39 (0)544 959045
E-mail: [email protected]
Web: www.bejoitalia.it
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer