Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wereldpremière tijdens Grüne Woche

Nieuw: aspergebier

Van 20 tot en met 29 januari vindt in Berlijn de internationale GrĂ¼ne Woche plaats. Tijdens deze wereldwijd grootste beurs op het gebied van voedsel, landbouw en tuinbouw komt de kloosterbrouwerij uit het Duitse Neuzelle met een wereldprimeur. Voor het eerst zal er aspergebier en probiotisch bier gepresenteerd worden. Hiermee is de kloosterbrouwerij weer twee regionale specialiteiten rijker.

De kloosterbrouwerij Neuzelle ligt in Brandenburg, de Duitse deelstaat, die bekend staat om zijn aspergeteelt. Brouwerijbaas Helmut Fritsche is erg blij met zijn nieuwste regionale specialiteit. Het aspergebier is een traditioneel gebrouwen pils, waaraan aspergesap is toegevoegd.

Ook het probiotische bier is een nieuwigheid onder de biersoorten. Het bier bevat geen alcohol en is verrijkt met vitaliserende culturen, die de gezondheidsbewuste genieter moeten overtuigen met hun smaak. Het bier bevat natuurlijke probiotische culturen die met fruitige aroma's verrijkt worden.

Beide biersoorten zullen vanaf 1 maart 2012 verkrijgbaar zijn.


 


Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer