Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oegandese agf-exporteur breidt assortiment uit met Hongaarse paprika

Het Oegandese bedrijf Mayana Limited exporteert al meerdere jaren een breed assortiment agf-producten naar Europa. Onlangs is er een nieuwe product toegevoegd aan het assortiment: de Hongaarse paprika (cherry pepper).

De Hongaarse paprika is een rode (wanneer rijp) en relatief hete groentensoort. Na de oogst worden de vruchten geopend en ontdaan van de zaden. Vervolgens worden de paprika's ondergedompeld in een zoute azijn, om de vrucht zachter te maken en micro-organismen te doden.

Daarna wordt de Hongaarse paprika ingemaakt in zoete azijn om de houdbaarheid te verlengen. Hierdoor ontstaat een bijzondere combinatie tussen pittig en zoet. Het gehele verwerkingsproces vindt plaats zonder gebruik van chemische middelen. De toepassingmogelijkheden van deze bijzondere groente zijn eindeloos. Zo wordt de Hongaarse paprika gebruikt in salades, op pizza's en broodjes of in de pasta.

Er zijn diverse verpakkingsmogelijkheden. De kleinste verpakking is die van 500 gram, ideaal voor de retail. Het product is direct klaar voor consumptie.
 
Voor meer informatie:
www.mayanafarms.com
[email protected], [email protected]
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer