Special augustus gewijd aan Energie

Tholen - Vanaf vandaag houden we op onze tuinbouwnieuwsbrieven een Special Energie. Dat betekent dat we op onze kasgroentenieuwsbrievenGroentennieuws en HortiDaily en op onze bloemen- en plantennieuwsbrieven BPnieuws en FloralDaily dagelijks aandacht besteden aan alles wat te maken heeft met het energieverbruik in de tuinbouwsector.Energie
Energie is een van de belangrijkste thema's in de tuinbouw en in de komende jaren wordt het onderwerp alleen maar belangrijker. Hoe wordt de sector verder verduurzaamd? Hoe gaan we om met warmte? Is er toekomst voor de WKK of juist voor gasketels? Hoe flexibel kan de tuinbouw de elektriciteitsproductie maken? Wat kunnen telers zelf doen om eenvoudig hun verbruik te minimaliseren? Omvat het energie-akkoord een nieuwe toekomst of juist een beperking voor de innovaties in de sector?

Special
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan energie. Bedrijven die bij kunnen dragen aan dit onderwerp, worden uitgenodigd om kostenloos een bericht in te sturen naar tuinbouw@agf.nl, maar je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Bovendien is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente Special.

De Special Energie duurt tot en met 31 augustus. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 900. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie 1300. Op de website betaal je € 630 nationaal en 580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.