Wederom vette cheque Ronald Moerings Foundation voor AVL

Tholen - Afgelopen vrijdag bracht de Ronald Moerings Foundation een bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek (AVL). Aldaar werd een presentatie gehouden over de ontwikkelingen en voortgang op het onderzoek naar die vreselijke ziekte en werd er net als vorig jaar weer een prachtige cheque overhandigd (vanuit de Foundation alsmede vanuit de stichting All The Way EFI).


Bron foto's: Antoni van Leeuwenhoek

Na het bezoek is de gehele delegatie op bezoek gegaan bij Celieplant/Bouquetnet aan de Japanlaan. Daar kreeg men een korte bedrijfspresentatie en een diner aangeboden. Het gezelschap bestond uit een man of 70, vertelt Peter Janmaat, waaronder ook een groep fietsers, die, 47 man sterk, dit jaar naar Praag gefietst zijn (vorig jaar was dit Dublin).Ronald Moering Foundation
Ronald Moerings was eigenaar van Waterplantenkwekerij R. Moerings uit Roosendaal en was een gepassioneerd pleitbezorger voor het onderzoek AVL en het onderzoek naar kankerbestrijding .In 2014 startte hij zelf met het op touw zetten van acties waarmee geld opgehaald werd. Toen Moerings in november 2015 bij een tragisch auto-ongeval samen met een passagier om het leven kwam, hebben vrienden en inmiddels door zijn enthousiasme aangestoken bedrijven besloten zijn initiatief te continueren onder de naam Ronald Moerings Foundation.Klik hier voor meer informatie over het Antoni van Leeuwenhoek - Nederlands Kanker Instituut.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.