Bringmeister levert 1 uur na bestelling aan huis

Bringmeister ontwikkelt de online-handel verder. In Olching bij München heeft de dienst nu een nieuw logistiek centrum in gebruik genomen. Op een oppervlakte van 6.000. Ook de service werd nogmaals geoptimaliseerd. Voortaan kunnen de inwoners van München hun inkopen binnen een tijdvak van 1 uur aan huis laten leveren. Van deze bijzondere en in de regio München service kan van maandag tot en met zaterdag van 6.00 tot 24.00 uur gebruik worden gemaakt. Zo kunnen klanten hun aankopen nog flexibeler plannen. Bringmeister hoort sinds januari 2017 tot de Edeka group.Net zo vers geleverd als besteld

Bringmeister biedt de kwaliteit, versgarantie, productkeuze en dezelfde prijzen als in de Edeka-filialen. Naast Edeka eigen merken en verse groenten en fruit worden er ook biologische producten van Alnatura aangeboden. Met circa 60 producten van het lokale merk 'Unser Land' en meer dan 70 producten van 'Edeka mein Bayern' is de keuze aan lokale specialiteiten binnen het Bringmeister-assortiment bijzonder groot. Inwoners van München uit alle postcodegebieden kunnen kun online-aankoop vanuit huis of onderweg bestellen op www.bringmeister.de. Een bestelling plaatsen is tot drie kalenderweken van tevoren mogelijk. Bringmeister garandeert een tijdige en verse levering - anders krijgen de klanten hun geld terug.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.