Roland Kip treedt uit dienst van LTO Noord

Met ingang van 1 februari 2018 gaat Roland Kip uit dienst van LTO Noord. Kip was daar sinds september 2012 algemeen secretaris/penningmeester van de vereniging en algemeen directeur van de werkorganisatie.

Per 1 februari is Roland Kip benoemd als algemeen directeur bij IZZ, het ledencollectief van vierhonderdduizend mensen die in de zorg werken, met als belangrijk product een eigen zorgverzekering. Het kantoor van IZZ zit in Apeldoorn.
 
Kip blikt terug: "In de afgelopen 5,5 jaar heeft de Vereniging LTO Noord positieve stappen heeft gemaakt in bedrijfsvoering, strategie en het toekomstperspectief. Dat is met vereende krachten van bestuurders en medewerkers gebeurd. Er heeft vernieuwing en professionalisering plaats gevonden. Ik ben er trots op om hier als directeur aan bijgedragen te hebben, en heb met plezier bij LTO Noord gewerkt. Met vertrouwen kijk ik naar de toekomst van de vereniging in de behartiging van de belangen van boeren en tuinders in de 9 provincies boven de grote rivieren."
 
Het Algemeen Bestuur van LTO Noord bedankt Roland Kip namens de leden voor zijn inzet. Zij zal zich beraden op het invullen van de ontstane vacature.
 
Voor meer informatie:
LTO Noord
Zwartewaterallee 14
8031 DX Zwolle
T 088 - 888 66 66
F 088 - 888 66 60
info@ltonoord.nl
www.ltonoord.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.