Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Juglen Zwaan, met het nieuwe boek De Voedingswijzer

"Ieder vers product heeft weer een andere werking op ons lichaam"

Juglen Zwaan heeft de laatste jaren gewerkt aan een nieuwe 'voedingsbijbel' van bijna 500 pagina's. Ruim vier jaar geleden heeft hij het boek De Supplementenwijzer geschreven. Hier zijn er inmiddels meer dan 10.000 van verkocht. In zijn vorige boek belichtte Juglen de werking van supplementen. In zijn nieuwe boek bespreekt hij de werking van echte voeding op onze gezondheid, zo geeft hij aan in een persbericht.


Het nieuwe boek van Juglen Zwaan.

Voedingsmiddelen
De eerste helft van het boek gaat over de werking van vrijwel alle natuurlijke voedingsmiddelen op onze gezondheid. Deze staan van A tot Z beschreven, onderverdeeld in groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. In de tweede helft is de voedingsleer terug te vinden, maar ook wat de werking is van de plantenstoffen op onze gezondheid. Tevens is te lezen welke voedingsmiddelen de meeste vitamines, mineralen en plantenstoffen bevatten. Juglen bespreekt de werking van nutriënten op onze gezondheid en hoe je een tekort kunt herkennen en aanvullen. Ook hoeveel we dagelijks van alle macro- en micronutriënten binnen zouden moeten krijgen is na te slaan in deze encyclopedie.

In Nederland slikken miljoenen mensen medicijnen zonder te weten dat dit een extra beroep doet op onze vitamine- en mineralenvoorraden. Daarom beschrijft dit boek welke medicijnen tot specifieke nutriënt tekorten kunnen leiden, zodat inzichtelijk wordt hoe dit weer aan te vullen is. Er is ook terug te vinden welke soorten groenten en fruit er in welk seizoen groeien, welke fruitsoorten narijpen en welke niet en welke voedingsmiddelen we beter in de koelkast of juist daarbuiten kunnen bewaren. Ook komt aan bod welke voeding nu verzurend of juist ontzurend op ons lichaam werkt. 

Voor meer informatie:
De Voedingswijzer
ISBN: 9789492665058
Bladzijden: 480
Taal: Nederlands
Adviesprijs: € 44,95

Daarnaast is de code AGF123 te gebruiken om de kosteloze verzending te activeren. Dat kan via dit adres. 
Publicatiedatum: