Hotraco Group bij drie finalisten Limburg Export Award

Drie bedrijven zitten in de finale van de Limburg Export Award 2017. De winnaar wordt op woensdag 8 november bekend in een live tv-uitzending van L1. Naast Hotraco Group zijn Neptunus uit Kessel en Numidia uit Herten eveneens finalist.

De prijs wordt op 8 november voor de twaalfde keer in successie uitgereikt bij Schmitz Foam Products in Roermond, de winnaar van vorig jaar. De uitreiking is live te zien op L1 TV (17:55 uur).De vakjury koos de drie finalisten uit een shortlist van zes Limburgse bedrijven "met stuk voor stuk vooral een heldere exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering."

De winnaar ontvangt een geldprijs van € 10.000 en een kunstwerk van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk. Tys van Elk, directeur van de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF, maakt tegen het einde van de live-uitzending de winnaar bekend.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemingen die hun producten exporteren. Groot of klein maakt niet uit. Wel of je succesvol bent op het gebied van export, financieel gezond en creatief.

Voor meer informatie:
Hotraco Horti
www.hotraco-horti.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.