Heropening van ADEG Kogler in Stiermarken

"In onze supermarkt tellen innerlijke en uiterlijke waarden"

Met de heropening van de supermarkt na de renovatie onderstreept ADEG Kogler het belang van regionale levering: 60 medewerkers, vijf ADEG-winkels, twee generaties: een succesverhaal. Hoe goed het kan gaan wanneer vader en zoon samenwerken bewijzen de ADEG-handelaren Franz Kogler junior en Franz Kogler senior met hun frisse start vanaf 27 oktober in het Oostenrijkse Grafendorf.

Na een renovatie van één week werd de ADEG-supermarkt in deze Oostenrijkse stad heropend. Vader en zoon leveren aan vijf ADEG-winkels in Stiermarken en hebben 60 medewerkers in dienst. Zo leveren ze een belangrijke bijdrage aan het behoud van de regionale toegevoegde waarde in Stiermarken. Naast hun zakeninstinct vertrouwen ze voor hun succes op de levering van lokale producten.


Enkele klanten uit de regio, maar ook burgemeester Johann Handler (vierde van links) en ADEG-manager Elisabeth Fantic-Jantschgi (tweede van rechts) feliciteren Franz Kogler junior (tweede van links) en senior (vierde van rechts)
Foto: ADEG Österreich Handels AG / APA-Fotoservice / Hautzinge

ADEG-winkel Kogler in Grafendorf onderging een week van intensieve renovatie voordat deze op vrijdag 27 oktober werd heropend. "Het was uitzonderlijk dat onze winkel een hele week gesloten was. Het was een spannende week waarin zowel wijzelf als onze klanten koortsachtig uitkeken naar de heropening," aldus Franz Kogler Jr. Het resultaat van de verbouwing mag gezien worden. Het hele interieur is aangepast, inclusief de kassa's, de delicatessenafdeling, de opnieuw ingedeelde schappen en de verlichting, die nu uit energiezuinige LED-lampen bestaat. Er is nauwelijks iets onaangetast gebleven.

"In onze supermarkt tellen innerlijke en uiterlijke waarden," zeggen beide ADEG-handelaars met een knipoog. Deze interne waarden omvatten naast een grote selectie van producten van leveranciers uit de regio een breed scala aan gevestigde merken, zoals 'Ja! Natürlich' en 'Clever'.


Franz Kogler senior en junior focussen zich op regionale producten
Foto: ADEG Österreich Handels AG / APA-Fotoservice / Hautzinger

Succesvol dankzij commerciële genen
De 39-jarige handelaar Franz Kogler junior begon zijn carrière al vroeg als medewerker in een door zijn familie beheerde ADEG-winkel. Uit zijn toetreding tot het familiebedrijf, 24 jaar geleden, volgde ook z'n ontwikkeling tot zakenman met een goed instinct voor producten, kwaliteit en de wensen van de klant. Vandaag de dag runt hij het familiebedrijf al 14 jaar samen met zijn vader. "Het commerciële talent zit uiteraard in de familie," glimlacht Franz Kogler junior.
"Duurzaamheid, een sterke band met de regio en grote toewijding aan plaatselijke Stiermarkse goederen, dat is waar de Koglers voor staan. Wij wensen hen het allerbeste met al hun winkels," aldus ADEG-CEO Alexandra Draxler-Zima.

De filosofie achter het succes
"Een goed lokaal aanbod moet zorgen voor een prima kwaliteit van de producten en voldoende kwantiteit binnen het assortiment," zeggen de handelaren stellig. "De klanten waarderen het dat ze kunnen kiezen uit een breed scala aan producten. We verrassen ze vaak met bijzondere producten die ze eigenlijk wel zochten, maar nooit hadden verwacht," aldus Franz Kogler senior.

Zo groot als de passie van de ADEG-handelaar is voor zijn beroep, zoveel vertrouwen heeft hij in de toekomst: "Als we onszelf blijven ontwikkelen, meegaan met de tijd en ons richten op de behoeften van onze klanten, zie ik ook voor ons -kleine middenstanders- in de toekomst mooie kansen op het vlak van lokale voorziening. Het is en blijft een winkelervaring op ooghoogte en alles is gebaseerd het vertrouwen van de klant in ons, handelaren."

Bron: adeg.at

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.