Michael Schlaug nieuwe directeur Yara Sluiskil

Michael Schlaug volgt de huidige Algemeen Directeur Jon Sletten op die per 1 december vertrekt naar de productievestiging van Yara in Porsgrunn (Noorwegen).

De heer Schlaug is reeds 20 jaar werkzaam voor de Noorse multinational en bekleedde eerder functies in onder andere Duitsland, Noorwegen, België en de laatste 6 jaar als Algemeen Directeur van de Yara productievestiging in Belle Plaine (Canada).


Michael Schlaug, de nieuwe Algemeen Directeur van Yara Sluiskil

Yara Sluiskil is de grootste fabriek van Yara International ASA en kende de achterliggende jaren een fors uitbreidingsprogramma. In minder dan 10 jaar werd voor ruim 700 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe installaties. Er werden veel nieuwe productierecords gevestigd en het totaal aantal verladen producten bedroeg in 2016 meer dan 5 miljoen ton, dat voornamelijk via de havens haar weg vindt binnen en buiten Europa.

Yara Sluiskil is een belangrijke werkgever in de regio en participeert actief in vernieuwende regionale projecten waarvan WarmCO2, De Waterstofrotonde en de Groene Koegorspolder aansprekende voorbeelden zijn.

De nieuwe directeur zal per 1 februari 2018 aan de slag gaan in Sluiskil. In de tussenliggende periode vervult Adjunct Directeur Rik Lambotte de functie van Algemeen Directeur voor Sluiskil.

Voor meer informatie:
Yara

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.