Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
opening op 4 oktober

Nieuw: Lidl of the future in Kampenhout

Warenhuisketen Lidl opent op woensdag 4 oktober een gloednieuwe winkel in Kampenhout. Langs de Mechelsesteenweg komt een ruime Lidl met meer dan 1.600 m² winkeloppervlakte, een van de grootste Lidl filialen uit de regio. In het totaal gaan hier meer dan 30 medewerkers aan de slag.Lokale producten
"Wij besteden uitzonderlijk veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer dan 50% van onze groenten en fruit Belgisch. Bij melk en vlees is dat zelfs meer dan 90%. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal krijgt ook een biohoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant," zegt Isabelle Colbrandt.

Ontbijt en hapjes tijdens de opening
"Op woensdag trakteren we alle aanwezigen aan onze foodtruck op een vers ontbijt en serveren we vanaf 11u een assortiment gezonde hapjes. De klanten kunnen 1 minuut gratis winkelen winnen. Verder tonen we meteen onze sterkte met een aantal scherpe kortingsacties tijdens de eerste 4 weken," aldus Isabelle Colbrandt.

Bron: Lidl
Publicatiedatum: