Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de bakfiets door de stad

Albert Heijn gaat met Rappie binnen 2 uur bezorgen

Tholen - Albert Heijn laat weten vanaf half november een proef te starten met het bezorgen van boodschappen die binnen twee uur bezorgd moeten zijn. De supermarkt gaat met de nieuwe bezorgdienst Rappie daarvoor samenwerken met de de bezorgers van SuperBuddy, laat een woordvoerster van Albert Heijn weten.

Op de fiets
De boodschappen die via de website of app besteld kunnen worden, worden allemaal met de bakfiets bezorgd, waar de klant ook maar wil. Volgens de woordvoerster van Albert Heijn is de nieuwe dienst bedoeld voor de wat grotere steden. Daarom wordt de testperiode ook gehouden in Rotterdam. Aan het eind van het jaar hoop de supermarkt de resultaten te hebben van de proef.

Rappie is een aanvulling op het huidige bezorgsysteem van Albert Heijn. De dienst is vergelijkbaar met bezorgbedrijven zoals Foodora, alleen dan voor supermarktproducten. Doordat de boodschappen via de bakfiets besteld worden, zullen grote boodschappen niet besteld kunnen worden via dienst. Volgens de woordvoerster zullen boodschappen zoals '20 kratten bier' lastig te bestellen zijn via de nieuwe dienst van Albert Heijn.