Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet Jan Linders in 2015 met 6,5% gestegen

De omzet van de regionale supermarktketen Jan Linders is in 2015 met 6,5% gestegen tot 8,2 miljoen euro, terwijl de markt groeide met 4,5%. Het marktaandeel steeg van 1,04% naar 1,06%. Het bedrijfsresultaat steeg met 30% naar 8,2 miljoen euro. Jan Linders heeft 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland, evenveel als een jaar eerder.

Met de lancering van zijn nieuwe formule in november, bewijst de keten dat de positieve resultaten allerminst een aanleiding zijn om achterover te leunen. "De focus ligt nu op de uitrol van onze nieuwe winkelformule", aldus algemeen directeur Leo Linders. "Het beste vers en de juiste balans tussen kwaliteit en voordeel zijn daarbij de speerpunten. We gaan de consument in het zuiden nog beter leren kennen en in zijn behoeften voorzien." De keten geeft aan de komende jaren te zullen investeren in nieuwe en bestaande supermarkten en in automatisering.
Publicatiedatum: