Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duurzame energie, technologie en digitalisering

Cofely Nederland wordt Engie Services

Cofely gaat vanaf 21 maart verder onder de naam Engie Services. Engie Services richt zich op het verder ontwikkelen van innovatieve technologie-oplossingen en services, die bedrijven helpen hun bedrijfsprocessen duurzaam te optimaliseren. Han Blokland, voorheen CEO van Cofely Nederland, is benoemd tot CEO van Engie Nederland. In deze positie is hij verantwoordelijk voor zowel Engie Services als Engie Energie.

Een combinatie van duurzame energie, technologie en digitalisering
De naamsverandering komt voort uit het groeimodel van moederbedrijf Engie, dat is gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Op deze wijze wil Engie inspelen op duurzame energiebehoeften, klimaatveranderingen tegengaan en optimaal gebruik maken van beschikbare resources. Han Blokland, CEO van Engie Nederland: "De waarde van innovatieve, technische en integrale oplossingen voor de overgang naar duurzame energie is enorm. Door de kracht van Engie Services met Engie Energie te verbinden, ontstaat een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering. Hierdoor kunnen wij klanten nog breder bedienen en als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie."

Kijk voor meer informatie op www.engie-services.nl.

Publicatiedatum: