Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DC Spar investeert in energiebesparende luchtdeuren

Het Spar distributiecentrum in Waalwijk is het afgelopen jaar verbouwd om de 40% toename van colli door de sluiting van het distributiecentrum in Alkmaar efficiënt te kunnen verwerken. Daartoe zijn de koel- en vriesruimte vergroot en is er een buitenopslag voor lege uitgesorteerde emballage gecreëerd. De twee doorgangen van 4×4 meter tussen het koelgedeelte van circa 2ºC en de ongeconditioneerde emballage van circa 20ºC worden frequent gebruikt en zijn nu ieder voorzien van een energiebesparende AFIM-luchtdeur van producent/leverancier Air In Motion.

De luchtdeuren maken een snelle passage mogelijk en zorgen tegelijkertijd voor een efficiënte temperatuurscheiding tussen de beide ruimten. Gedurende het hele jaar zijn de temperaturen nagenoeg stabiel. Daarnaast is een doorgang met een afmeting van 5×5 meter naar het emballage buitenterrein die een groot deel van de dag openstaat, ook voorzien van een AFIM-luchtdeur. Spar is zeer tevreden met de eerder geleverde oplossing, die al sinds 2011 in gebruik is bij de doorgang van de koelruimte naar de vriesruimte.


Voor meer informatie:
Air In Motion
Keizersveld 37
5803 AM Venray
Tel: +31(0)478-853287
Fax: +31(0)848-374457
info@airinmotion.nl
www.airinmotion.nl
www.afim-luchtdeur.com


Publicatiedatum: